Diner
Onze keuken is dagelijks vanaf 16.00 uur geopend voor het diner
Voor vragen of reserveringen kunt u ons bereiken op telefoonnummer 074-266 16 65 of mail naar info@jachtlust.nl
Heeft u een allergie of dieetwens? We houden er graag rekening mee!
Voorgerechten
Proeverij “Jachtlust” Carpaccio | Gamba | Champignon Dordogne | Tomatensoep |
€ 18 |
Vitello
Kalfsmuis | tonijnsalade |
€ 14 |
Carpaccio Huisgerookt | truffelcrème | honing-mosterdOok te verkrijgen in XXXL (+€ 6) |
€ 15 |
Champignons Dordogne Gefrituurd | Bierbeslag |
€ 12 |
Tomatencarpaccio
Feta | gemengde sla |
€ 12 |
Tomatensoep | € 8 |
Bospaddestoelensoep | € 8 |
Franse uiensoep Kaaskrokant |
€ 8.50 |
Hoofdgerechten Vlees
Saté van de Haas | € 20 |
Tournedos 200 gram | € 36 |
Spareribs Huis gemarineerd |
€ 24 |
Wish bone 400 gram | € 36 |
Schnitzel | € 21 |
Mix grill Hiphang | Spareribs | Varkenshaas |
€ 29 |
Kalfsribeye | € 31 |
Surf en turf Hiphang | Gamba’s 3 stuks |
€ 37 |
Hiphang Iers rund | op de kop gehangen kogelbiefstuk | rode wijnsaus | licht gerookt 175 gram €28 225 gram €32 |
|
Meatlovers proeverij
Shortrib | Hiphang | Spareribs | Saté Vanaf 2 personen. |
€ 42 p.p. |
Hoofdgerechten Vis
Pietermanfilet
Noordzee | stevige witvis | Hollandaisesaus |
€ 26 |
Black Tiger gamba’s | € 28 |
Zalm
Hollandaisesaus |
€ 26 |
Duo van vis
Pietermanfilet | Zalm |
€ 29 |
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade. Gebakken aardappelen in plaats van frites €2,50
Extra bij te bestellen: warme groenten €2,50, gebakken champignons en ui, pepersaus, champignonsaus of stroganoffsaus €2,00
Desserts
Cheesecake Citroensorbet | Limoncello | Citroenroom |
€ 10 |
Dame blanche
Warme chocoladesaus |
€ 7,50 |
Coupe bosvruchten Yoghurt bosvruchten ijs | bosvruchten saus |
€ 8 |
Chocolade Souffle Lopende kern | Stracciatella ijs |
€ 10 |
Crème Brulee | € 8 |
Keuzemenu
VoorgerechtenCarpaccio |
Tartaar van zalm
pesto mayonaise | bladerdeeg krokant |
Champignons
gegratineerd | cognac roomsaus | pita |
Runderbouillon
geslagen room Kip Yakitori krokante kipdijfilet | mozzarella | tomaat |
HoofdgerechtenWild goulash aardappelpuree | rode kool |
Black Angus steak
gebakken champignons | rode wijnsaus |
Varkenshaaspuntjes
champignons | cognac roomsaus |
Zeebaars
filet | witte wijnsaus Gevulde groente loempia vegetarisch |
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade. Warme groente wordt geserveerd op verzoek (toeslag €2,50)
DessertsWafel Jachtlust |
Bosvruchtenijs
wilde bessen mousse |
Stroopwafel ijs
caramelsaus |
Hangop van Griekse yoghurt
honing | diverse noten |
Prijzen
Twee-gangen menu | €33 |
Drie-gangen menu | €38 |
Kindergerechten
Tomatensoep | €5 |
Frikandel | €12 |
Kroket | €12 |
Kipnuggets | €12 |
Spareribs | €17 |
Schnitzel
Zalm De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelschijfjes, mayonaise en appelmoes |
€17
€18 |
Kinderijsje | €5 |